Inspirerende verhalen en video’s

Hieronder treft u een aantal (levens) wijsheden en inspirerende verhalen en video’s aan die vaak heel herkenbaar zijn, maar soms ook confronterend. De verhalen zijn niet van mijzelf, maar ik heb ze gevonden op diverse sites op internet. Ik wil ze dan ook graag met u delen. Ik gebruik dergelijke verhalen vaak bij speciale gelegenheden als opening. In de eerste plaats omdat het aanknopingspunten geeft voor vervolggesprekken. In de tweede plaats omdat het stof tot nadenken geeft over ons eigen handelen.

Ik wens u dan ook veel lees- en kijkplezier. Ik lees graag uw reactie.

Prachtige video’s

Kijk naar je eigen!

Nicholas James Vujicic is een Australiër van Servische afkomst die lijdt aan tetra-amelie, waarbij men geboren is zonder armen en benen. Vujicic is een evangelist en spreker. Hij gebruikt zijn levensverhaal om anderen te inspireren.

Geef nooit op!

 
Kijk voor meer indrukwekkende verhalen op: Nick Vujicic

 

Get Service!

Deze video laat heel mooi zien hoe wij naar de wereld om ons heen kijken. In het bijzonder hoe we daarop dan ook reageren. Door een andere bril op te zetten, zul je merken dat het niet is wat het lijkt. Neem de tijd op echt naar mensen en situaties te kijken en je gaat anders handelen. Change the way you look at people and your attitude will change. Lees ook eens het verhaal over Kleiballen.

Inspirerende verhalen

Een foto van een prachtige grot langs de kust van Engeland voor het verhaal over kleiballen.


Van Henry Krijt

/ 1 juni 2017

Een rugtas vol kleiballen

Een rugtas vol kleiballen. Een man was grotten aan het verkennen bij de kust van Engeland. In één van de…

Lees verder

Bronnen voor meer Inspirerende verhalen

De verhalen zijn niet van mijzelf, maar ik heb ze gevonden op diverse sites op internet. Kijk bijvoorbeeld eens op Sense of Happiness, Voor Positiviteit of Mentaal Sterker.